Film van Westerhaar in de spotlights!

0
3009

Robert Schepers heeft belangeloos een fraaie film gemaakt van ‘Westerhaar in de Spotlights’. Het is echt een hele mooie productie geworden die op 24 december voor het eerst getoond zal worden aan de bewoners van ’t Haarhuus.

Vanwege de Corona maatregelen mochten de bewoners immers niet mee met de rondrit (lichtjes tour) door Westerhaar, verzorgd door Schepers Tours. Deze film zorgt ervoor dat de bewoners ons mooi versierde en verlichte dorp toch kunnen bewonderen, onder genot van een hapje en een drankje.

Aansluitend zal de film door iedereen te bewonderen zijn via de plaatselijke website WesterhaarDigitaal.nl via deze link

Zo vormt de vertoning van de film een prachtige afsluiting van een periode waar in opdracht van ondernemersvereniging AZB allerlei activiteiten, initiatieven en acties plaatsvonden. Dit alles georganiseerd door Rosita van der Kruk en met medewerking van vele enthousiaste vrijwilligers.

Natuurlijk worden straks nog allerlei prijzen uitgereikt voor de mooiste versierde huizen/tuinen en bovendien zal er een mooie straatprijs worden uitgereikt. Dit alles beschikbaar gesteld door de ondernemers van AZB.

Ook werd er gedacht aan dorpsgenoten die misschien wat extra aandacht verdienen en het deze decembermaand juist wel extra moeilijk vinden, omdat ze misschien eenzaam zijn of door een moeilijke periode gaan. Om deze mensen te verrassen werd er aan allerlei vrijwilligers gevraagd om overheerlijke hapjes te bereiden. Afgelopen donderdag werden meer dan 100 mensen aan de deur verrast met een overheerlijk opgemaakt bordje voorzien van heerlijke hapjes.

Dank aan de ondernemers van AZB, alle vrijwilligers, de bewoners die hun huizen/tuinen prachtig hebben verlicht, etc.  
Jullie hebben met z’n allen gezorgd voor verschillende lichtpuntjes, letterlijk en figuurlijk in deze donkere maand, in Westerhaar.

Waar een klein dorp groot in kan zijn. Wie weet is er een nieuwe traditie geboren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier