Feestweek Westerhaar 2023

0
1537

Westerhaar staat weer een mooie week te wachten.

Van zondag 4 tot en met zaterdag 10 juni staat Westerhaar weer in het teken van de feestweek.
Er is weer gezorgd voor een mooi programma vol variatie en voor iedereen.
Het streven van de Oranjevereniging is een mooie week te organiseren voor iedereen jong en oud.
Daarin hebben ze weer veel energie gestoken en het lijkt goed gelukt te zijn.
Nu moet het weer nog mee zitten en als iedereen met een goed humeur komt dan zijn alle ingrediënten er om er een mooi en geslaagd feest van te maken.
Op zondag 4 juni is de start van de feestweek met een kerkdienst in de tent van alle kerken uit Westerhaar.
Maandag 5 juni is er een mooie bingo met prachtige prijzen, dat belooft een en al gezelligheid te gaan worden. Naast de bingo is er een hele mooie verloting.
Woensdag 7 juni start de feestweek met een mooi opgestelde kermis.
Daarnaast is er een beurs voor ondernemers in de feesttent, opgave kan nog maar de beurs is bijna vol.
Donderdag 8 juni organiseren we een mooie middag voor de ouderen in ons dorp, en savonds kan de jeugd uit hun dak gaan met DJ Dubbink drive in.
Op vrijdag 9 juni is er een Hollandse avond, een avondvullend programma met mooie artiesten, voor deze avond is er kaartverkoop. Kaarten zijn te koop bij de Klaampe, Avia en online via onze website.
Savonds is er weer het jaarlijks vuurwerk.
Op zaterdag 10 juni is er smiddags een talentenjacht, wij zoeken het talent van westerhaar. Onder leiding van duo  C&M willen we er een mooie middag van maken. Er is die middag ook een hele mooie kinderverloting.
Savonds knallen we het dak eraf met de band Melrose!.

Kinderen ontvangen van de kermisexploitant weer een vrijkaartje voor een attractie, deze is alleen op donderdag geldig. Deze kaarten komen van de organisatie van de kermis en hier hebben wij helaas geen invloed op. Natuurlijk komt er ook weer een kaartje voor drinken en een ijsje mee, die wel van ons komt. Deze kaartjes kunnen wel de hele week ingeleverd worden.

De Oranjevereniging heeft weer haar best gedaan om een heel mooi programma te maken, dit kunnen wij niet zonder hulp van al onze sponsoren. Wij kunnen niet iedereen persoonlijk bedanken maar via deze weg heel veel dank hiervoor!.

We hopen op een mooie week vol gezelligheid met elkaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier