Expositie

0
789

De leden van de Kunstkring Westerhaar houden hun jaarlijkse expositie in Galerie Jennie Dekker in Westerhaar.
Deze cursus is er gewerkt naar aanleiding van een stilleven en dat zal naast het vrije werk ook getoond worden. Mede als voorbereiding daarop is door de vaste begeleider Hens Runhaar, een lezing verzorgd in het Kultuurhuus in Westerhaar. Het is de bedoeling om dit seizoen meerdere lezingen m.b.t. kunst in het algemeen te organiseren. Deze lezingen zijn altijd vrij toegankelijk. De kunstkring hoopt hiermee ook buiten de leden om inwoners van Twenterand te interesseren voor kunst.

Dit jaar gaat de Kunstkring zich- naast het tekenen en schilderen- bezig houden met activiteiten voor Westerhaar/Vriezenveensewijk 125 jaar. Dit betreft de aankleding van de feesttent, het maken van ansichtkaarten met pentekeningen Daarnaast workshops en het helpen beschilderen van vliegers Ook gaat ze een grote fotowedstrijd organiseren voor inwoners van Twenterand. Hieraan zal binnenkort veel publiciteit gegeven worden. Het thema wordt “KIEK OP DE BUUR`N”. Met de bedoeling Twenteranders foto`s te laten maken met hun eigen kijk op Westerhaar-Vriezenveensewijk.
De opening van de tentoonstelling zal plaats vinden op Dinsdagavond 8 december. De expositie zal al te bewonderen zijn op zaterdag 5 december. Misschien een idee om nog snel even een apart cadeau in te slaan. Het werk van de Kunstkring Westerhaar zal december en januari blijven hangen in de galerie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier