Evenement met Husky honden groot succes!

0
1058

 

img_8730_640x480_640_01

Het evenement met de Husky honden is woensdagmiddag een groot succes geworden. Honderden kinderen met hun ouders en andere dorpsgenoten trotseerden de kou en kwamen af op het door Stichting 125 jaar Westerhaar georganiseerde evenement. De kinderen konden bij één van de twee haltes op een slede stappen en vervolgens trokken de Husky`s, van de famillie Slotman uit Vroomshoop, de sledes in razende vaart over het feestterrein. Zo nu en dan waren de honden toe aan een korte rustpauze en dus moesten de kinderen wel een tijdje op hun beurt wachten. Dit mocht de pret niet drukken, de kinderen waren immers ook nog druk met het bouwen van iglo`s. 
Natuurlijk kon er ook nog een gratis beker warme chocolademelk worden gedronken, gemaakt en beschikbaar gesteld door de famillie Weghorst (verser kan niet!). Ook kregen de kinderen een broodje knakworst, eveneens kosteloos mede dankzij de plaatselijke C1000. 

Aan het eind van de middag werd dit leuke evenement afgesloten en hielpen de vele vrijwilligers met opruimen en het afvoeren van materialen. Dit alles nadat de aanwezigen op het feestterrein eerst haden geluisterd naar de reportage op Radio Oost over de sneeuwpret op het feestterrein in Westerhaar. Naast onze regionale radiozender Rtv Oost, waren ook Tubantia en uiteraard WesterhaarDigitaal aanwezig om verslag te doen van de gebeurtenissen. 

Westerhaardigitaal heeft vele kinderen op de foto vastgelegd. Deze foto`s kunnen natuurlijk van de website worden gehaald.
Verder laat de organisatie weten blij te zijn met de vele enthousiaste bezoekers en de bijdragen van de vrijwilligers & sponsoren aan het geslaagde evenement op het feestterrein. Als deze middag een voorbode vormt van de nog komende evenementen in 2010, dan belooft het nog een mooi jubileumjaar te worden!

 Foto`s staan in het fotoalbum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier