Elke kern telt, ook na 3 maart!

0
672

Gemeentebelangen Twenterand wil hierbij iedereen bedanken.

Collegeonderhandelingen
Vrijdag 5 maart hebben de fractie, het bestuur en de kandidaat raadsleden de verkiezingscampagne geëvalueerd. Daarnaast is gesproken over het fractiewerk en de insteek en uitgangspunten voor de collegeonderhandelingen. Maandag 8 maart is dit besproken met de fractievoorzitters van de andere raadsfracties. Spoedig daarna zullen de collegeonderhandelingen van start gaan.

Ledenvergadering
Na afloop van de collegeonderhandelingen worden de leden van Gemeentebelangen en belangstellenden tijdens een openbare ledenvergadering geïnformeerd over de collegeonderhandelingen en de toekomst van de partij.

Vervolg na 3 maart
De verkiezingscampagne voor 2014 is op 4 maart al weer van start gegaan. Dicht bij de inwoners van Twenterand en met beide voetjes op de grond gaat Gemeentebelangen op de ingeslagen weg verder. We blijven u informeren via de website, de digitale nieuwsbrief, persberichten en andere uitingen.

De partij zal nog meer zichtbaar aanwezig zijn. Bij u in de buurt, op een bedrijf of in het verenigingsleven. Het inloopspreekuur, dat regelmatig in Westerhaar plaatsvindt, wordt in het vervolg ook in Den Ham, Vriezenveen en Vroomshoop gehouden. Daarnaast blijft de fractie (en het bestuur) altijd telefonisch en per e-mail bereikbaar. We horen graag wat er onder de inwoners, vrijwilligers, ondernemers en ambtenaren leeft. Altijd een luisterend oor voor een beter Twenterand.

Samen werken we aan een gezonde, prettige en betaalbare woon-, werk- en leefomgeving. Voor een beter Twenterand, waarin inwoners centraal staan. Daar gaan we voor!

Het was overweldigend! Twenterand, bedankt! Elke kern telt, ook na 3 maart!

Met vriendelijke groet,

Gemeentebelangen Twenterand,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier