Een belangrijk bericht van HartslagNu!

0
699

Let op de geldigheid van jouw training !
In het systeem zien wij steeds vaker dat er onduidelijkheid is over wat er ingevuld moet worden bij de trainingsgegevens. Bij ‘Datum certificaat behaald’ wordt vaker de datum ingevoerd van de eerst behaalde training terwijl de datum van de laatst behaalde training vermeld moet worden. Deze datums gaan soms terug tot 1962! Als je training is verlopen wordt je niet meer opgeroepen. Daarom willen wij via deze weg vrijwilligers erop attenderen en vragen om de datum van de laatste gevolgde training in te vullen.

Introductie scheiding

Het systeem berekent n.a.v. de datum certificaat behaald, wanneer een training verloopt. Dit is 1 jaar m.u.v. ‘Eenheidsdiploma EHBO met reanimatie en AED’ welke 2 jaar geldig is. Hierna is de training verlopen en wordt de vrijwilliger niet meer opgeroepen. Ook vrijwilligers die geen training hebben geregistreerd (momenteel 818 vrijwilligers!) worden niet opgeroepen. Het is belangrijk dit goed bij te houden om oproepbaar te blijven!
Met vriendelijke groet,
HartslagNu.
Mocht het om welke reden dan ook niet lukken je goed in te voeren via de website www.hartslagnu.nl, neem dan gerust contact met ons op om je te kunnen helpen. Het slachtoffer is afhankelijk van wie zich inschrijft en wie er een sms gaat krijgen op het moment dit zo hard nodig is.
Dus kijk alsjeblieft even na of de laatst gevolgde herhalingsles staat ingevoerd als datum certificaat behaald.
Met vriendelijke groet,
Stichting AED Westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier