Drogisterij Berghuis vraagt aandacht voor het volgende:

10
584

Wie heeft gisteravond, woensdag 31 juli 2013, omstreeks kwart voor twaalf (23:45 uur) getracht onze winkel in brand te steken?

Deze persoon willen wij graag persoonlijk bedanken voor het feit dat het niet gelukt is, zelfs niet na drie pogingen. Want dankzij het mislukken konden wij vanmorgen gewoon weer aan de slag. Helaas wel met meer werkzaamheden dan wij gehoopt hadden. (O.a. het aangifte doen bij politie en natuurlijk niet te vergeten het afzetten van plaats delict en het veiligstellen van bewijsmateriaal. Om nog maar te zwijgen over het eventuele opruimen en schoonmaken van de aangerichte teringzooi als alles achter de rug is.) Maar ach, wij doen het graag!
Wij hopen dat de jonge man in kwestie zich vandaag of morgen (donderdag 1 of vrijdag 2 augustus 2013) vrijwillig meldt. Als blijkt dat dat niet het geval is, zien wij ons genoodzaakt om beeldmateriaal van deze persoon (inclusief de 3 pogingen tot brandstichting), gemaakt door onze bewakingscamera’s, via diverse media te verspreiden om zo toch achter de identiteit van de dader te komen. Want wij zullen geen mogelijkheid ongemoeid laten om zijn identiteit te achterhalen.
Wij zijn namelijk van mening dat wij het niet kunnen maken om hem niet te bedanken voor het feit dat het niet gelukt is…

Namens Drogisterij Berghuis,

Raymond Berghuis

10 REACTIES

  1. Niet te geloven…… geen woorden voor.
    Beelden plaatsen via de media…!!!
    Wie weet herkenning door iemand.
    Raymond/ Diana. ….veel sterkte!!!

  2. Onvoorstelbaar en goed dat jullie de dader een kans geven zich te melden. Als hij een kerel is meldt hij zich, maar veel vertrouwen heb ik er niet in. Brandstichters zijn namelijk geen kerels. Ik adviseer jullie even vooraf contact op te nemen met de politie voordat de beelden openbaar worden gemaakt. Je moet kennelijk (te) voorzichtig zijn met het publiceren van dit soort beelden. Er is regelmatig meer aandacht voor de bescherming van de dader dan voor de belangen van slachtoffers. Sterkte en succes het het opsporen van die pyromaan.

  3. Nou te gek voor woorden dat dit gebeurt in ons dorp.en vind dat jullie direct de foto, s kenbaar moeten maken. Zulke lui moeten hier in de westerhaar uitgekotst worden en nooit meer 1 stap binnen mogen zetten en als het nu een jonger of ouder iemand , goed laten boeten en lekker lang vast zetten tussen de zware criminelen. Ook al maakt hij zichzelf kenbaar. Geen woorden voor zulke hufter . sterkte met de juiste beslissing ramond.

  4. Helmaal niet te lang op wachten met vrijgeven van die belden. Die schijtert meld zich toch niet. In overleg met div. instanties direkt openbaar maken. Die hufters zitten overal, en wat hebben ze er aan? Opzouten , en opsluiten. Nooit weer los laten. Ik zeg altijd dat er meer gekken los lopen dan er vastzitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier