De Summergames barsten weer los!

0
802

Van 27 t/m 29 augustus organiseert ZorgSaam Twenterand de Summer Games voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar van de gemeente Twenterand.
Om de zomervakantie goed af te sluiten en om met frisse moed het nieuwe schooljaar in te gaan organiseert ZorgSaam Twenterand de Summer Games! Rondom de jongerencentra kan de jeugd deelnemen aan verschillende activiteiten.
Dit jaar pakken we het nog groter, mooier en spectaculairder aan dan vorig jaar.

Introductie scheiding

 
We organiseren bij ieder jongerencentrum van ZorgSaam Twenterand een te gekke dag met super leuke activiteiten. We hebben onder andere Pannatoernooi, streetdance, een buikschuifbaan en nog veel meer leuke activiteiten. Op woensdag 27 augustus gaan we van start bij Jongerencentrum Future in Westerhaar, donderdag 28 augustus zijn we bij Het Front in Vroomshoop en vrijdag 29 augustus sluiten we af bij Jongerencentrum Flashback in Vriezenveen. Deze dagen starten om 16.00 en duren tot 20.00 uur en worden speciaal georganiseerd voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar uit Twenterand.
Om voor genoeg energie te zorgen zal er ook een barbecue geplaatst worden.
Hopelijk zien we elkaar op één van bovengenoemde dagen.
Het deelnemen aan de activiteiten is gratis. Voor meer informatie over de Summer Games kunt u kijken op jongtwenterand.nl of bellen naar 0546-481456

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier