De soap rondom het zwembad in Twenterand blijft door gaan

1
672

plump.jpgUit een vandaag verschenen persbericht van de gemeente Twenterand komt naar voren dat het nog lang niet zeker is dat er een nieuw zwembad komt in Twenterand. Onderstaand het perbericht.

Het nieuwe college gaat een doorstart maken met de projecten van de sportaccommodaties. Het streven is om de knelpunten in de sportaccommodaties op te lossen. “We willen dit doen in samenhang met het sportplatform en de sportverenigingen”, aldus wethouder Oudendijk. “Wij zijn inmiddels met het sportplatform in gesprek.”

Drie knelpunten
Het afgelopen jaar is er een drietal knelpunten geconstateerd. Zo is er in Vriezenveen een tekort aan sporthallen en een veldentekort in Den Ham en Vroomshoop. Het zwembad is aan renovatie of vervanging toe. Mogelijke scenario’s om de knelpunten aan te pakken worden in een aantal stappen benoemd. Daarbij moeten naast de investeringen, ook de jaarlasten en natuurlijk de inhoudelijke meerwaarde inzichtelijk worden gemaakt.

Centrale rol
Sport heeft een centrale rol in de maatschappij. Er wordt gekeken naar allerlei ontwikkelingen op de korte en lange termijn die daarbij belangrijk zijn, bijvoorbeeld een aantal demografische ontwikkelingen, economische belangen en duurzaamheidsaspecten. Vervolgens worden daarbij de wensen en de daarbij horende mogelijkheden in beeld gebracht en daarna op hoofdlijnen vastgelegd. De informatie kan de raad gebruiken bij haar beraadslagingen.

1 REACTIE

  1. Zoals gezegd de soap begint opnieuw met een nieuwe stuurman Oudendijk aan het roer, Visser heeft er zich in verslikt om het NIEUWE zwembad in Vriezenveen te krijgen dan maar een nieuwe truc bedenken om toch de zin en of onzin door te drijven om het bad ten koste van alles voor Vriezenveen te behouden. Met de rest van de Twenteranders wordt mijns inziens in deze geen rekening gehouden door dit huidige college.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier