De Ontmoeting treedt op voor De Zonnebloem

0
864

zonnebloem2010_032_320x200_205WESTERHAAR – Theater De Ontmoeting met top musicalartiesten Danny de Munk, Henk Poort en Lucie de Lange verzorgen vanmiddag, woensdag 20 januari een optreden in kulturhus De Klaampe in Westerhaar. De voorstelling is voor de vrijwilligers van de Zonnebloem en de uitgenodigde gasten uit regio Reggestroom: Wierden, Den Ham, Vriezenveen, Vroomshoop, Nijverdal, Rijssen, Hellendoorn en Enter en wordt gehouden in het kader van het 60-jarig bestaan van de Zonnebloem.. De show is van 13.00 tot 15.45 uur. De Ontmoeting is een prachtige revueachtige show. Veel zang, in de vorm van heerlijke meezingers, afgewisseld met beroemde sketches zorgen voor groot plezier en ook voor intimiteit en ontroering. Danny de Munk, Henk Poort en Lucie de Lange zorgen voor kippenvelmomenten. Daarnaast vormen een flitsend showballet, humor en oogstrelende kostuums de ingrediënten van een wervelend programma.
Het showorkest van Eddy van Damme zorgt voor de muzikale omlijsting van de voorstelling. Net als afgelopen jaren is de productie van de show in handen van Esther Bronkhorst Events, is Edwin de Jongh verantwoordelijk voor de samenstelling van het programma en ligt de regie in handen van Brigitte Odett.

Nationale Vereniging de Zonnebloem vierde in 2009 haar 60-jarig jubileum. Met bijna 40.000 vrijwilligers en 1.500 afdelingen is de Zonnebloem een van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland.(Koerier, foto-Krikken)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier