De meisjes van Shalom 1 winnen meisjes schoolvoetbal

0
763

img_6050_640x480_397Ook de tweede avond van het schoolvoetbal was een succes. Uiteraard speelde het weer een belangrijke rol. Dit keer was het de beurt aan de meiden. Zij speelden op een half veld 7 tegen 7.

In tegenstelling tot de jongens werd op deze avond ook de finale gespeeld. De finale ging tussen Shalom 1 en Fontein 2. De wedstrijd werd met 2-0 in het voordeel van Shalom 1 gewonnen. De kleine finale ging tussen de Bron en Rehoboth. De Bron legde beslag op de 3e plaats door met 1-0 te winnen.

De eerste avond van het schoolvoetbal was ook al een succes. Op deze zonnige lenteavond was het echt heel erg druk op ons sportpark. Vele ouders, broers, zussen, grootouders en kennissen kwamen kijken naar de prestaties van de jongens.

Er werd ook fanatiek gevoetbald, de jongens deden hun uiterste best om een goede indruk te maken. Ook de organisatie deed zijn best. Sportpark omroeper en wedstrijdsecretaris Wim Smit had goede controle en zicht op de velden alwaar de scheidsrechters de wedstrijden in goede banen leidden.

Na een spannende avond is er reeds een beslissing gevallen in poule B. Hierin gaan Shalom 1 en Rehoboth naar de finale. In poule A is het nog niet beslist en gaat het tussen de Eltheto, st. Antonius en Fontein Asterstraat. De beslissing in deze poule zal op de woensdagavond vallen.

De finale van de jongens is op woensdagavond. De winnaars zullen aansluitend de prijs uit handen van wethouder Binnenmars van de gemeente Twenterand ontvangen.(Voorwaarts)

WesterhaarDigitaal.nl was zoals gewoonlijk weer aanwezig, de foto`s staan in het fotoalbum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier