Dat is weer puur en genieten bij landwinkel Eggens

0
1204

Na het succes van vorig jaar zal er dit jaar een tweede editie van de Puur Genieten Fair in Vroomshoop worden georganiseerd.
De fair zal net als vorig jaar op het erf van aspergeboerderij en landwinkel Eggens plaatsvinden, aan de Tonnendijk 103 te Vroomshoop. Een evenement met een puur en landelijk karakter, met de juiste goede sfeer waaraan iedere bezoeker een steentje bij zal dragen! De open dag van de asperge boerderij valt samen met de Puur Genieten Fair, zodat de bezoekers zelf hun eigen vers gestoken en geschilde asperges mee naar huis kunnen nemen!
Daarnaast kunt u genieten van live muziek, diverse workshops en demonstraties, waaronder “para motor vliegen”, kistjes schilderen, kettingzaag kunsten, een roofvogelshow, een vliegershow, verschillende landbouw voertuigen en nog veel meer leuke activiteiten!
Voor de kinderen komt er een 60 meter lange kabelbaan die over het terrein zal hangen. Ook kunnen ze bij de leden van de houtclub lekker timmeren en bij de Twentse vliegervrienden mooie vliegertjes maken.
Wat u ook niet mag missen: de 11 meter lange hout-gestookte broodoven die op zondag voor u het bakproces vanaf het deeg tot de heerlijkste krentenwegge of bourgondische broden zal tonen. Alles is te volgen!

Introductie scheiding

Natuurlijk kunt u ook genieten van allerlei leuke, pure producten, leuke kleding, (woon) accessoires, serviezen, sieraden, live cooking waarbij er heerlijke hapjes en drankjes gemaakt zullen worden.
U kunt terecht op de fair op zaterdag 24 mei van 13.00 uur tot 20.00 uur en zondag 25 mei van 10 uur tot 16.00 uur.
Dit gezellige event is ook goed te combineren op zaterdag met de Kunstkring Westerhaar, bij het Veenmuseum en op zondag tijdens de opendag van bierbrouwerij Pauw uit Den Ham.
De fair wordt afgesloten met een uniek diner, waarvoor u zich kunt inschrijven. U begint met een workshop aspergesteken om 16.30 uur, onder het genot van een hapje en drankje. Om 17.30 uur kunt u vervolgens plaats nemen aan een gedekte tafel op het land van Boer Eggens (bij slecht weer in de kapschuur).
Daar zullen twee top koks Nick van Prosecco en Barry van Brood met spelen, de heerlijkste streekgerechten live voor u gaan bereiden.
Voor meer info en reservering voor dit culinaire genieten, ga naar www.prosecco.nl VOL=VOL

 

NOG WAT WEETJES
• Vorig jaar hebben we ondanks het slechte weer rond de drie duizend bezoekers mogen verwelkomen.
• Parkeren is gratis!
• U kunt genieten van de producten van 50 unieke standhouders
• We hebben binnen en buiten locaties
• Ook de kinderen kunnen zich prima vermaken
• Als u alvast wat sfeer wilt proeven dan kunt u op de site www.partyroos.nl een filmpje en foto’s zien van de Puur Genieten Fair mei 2013
• Entree kinderen t/m 16 jaar gratis, vanaf 17 jaar EUR 2,50 pp voor een weekend kaart.
• EUR 0,25 cent per verkochte kaart gaat naar het goede doel “Samenloop voor Hoop Twenterand”
• Meer info op www.partyroos.nl of https://www.facebook.com/PartyRoosEvents

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier