Commissie 125 jaar Westerhaar-Vriezenveensewijk is gevormd.

0
856

Westerhaar-Vriezenveensewijk

Maandag 16 juni zijn vertegenwoordigers van verschillende verenigingen bijeengekomen in het clubgebouw van korfbalvereniging SDO.
De opzet van deze avond was om te bepalen of er animo is om een commissie te vormen. Deze commissie zal zich bezig moeten houden met een inventarisatie van de plannen van de verschillende verenigingen binnen ons dorp met betrekking tot te organiseren activiteiten rondom het 125 jarig bestaan. Daarnaast zal de commissie zich bezig gaan houden met eventuele aanvullende activiteiten, die nog kunnen worden georganiseerd.

De verenigingen/organisaties waarvan een afgevaardigde aanwezig was, zijn:  Stichting WesterhaarDigitaal.nl, VV Voorwaarts, Algemeen Zakelijk Belang, Buurtvereniging Vinkenweg, het Mannenkoor, SDO, Plaatselijk Belang, Buurtvereniging Sluiskade, de Atletiek vereniging, de Oranjevereniging, De Fontein locatie Hoofdweg, Stichting Welzijn Twenterand.

Na enig overleg is de volgende commissie samengesteld:

Rosita van der Kruk (Fontein + WesterhaarDigitaal.nl)
Herman Plattje (WesterhaarDigitaal.nl)
René Winkels (A.Z.B)
Janet Jager (Plaatselijk Belang)
Mevr. Straver (Buurtvereniging Vinkenweg)
Egbert Janssen (Oranjevereniging)
Alie Menzo (Stichting Welzijn Twenterand)

Wilt u meer informatie of heeft u ideeën, schroom niet en spreek één van deze mensen aan of geef u mening op het forum van WesterhaarDigitaal.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier