Cogas Cultuurfonds steunt Vliegerfeest Twente.

0
1792

Stichting Vliegerfeest Twenterand organiseert haar 8e internationale vliegerfeest.
Dit laagdrempelige en gratis evenement wordt jaarlijks door veel mensen uit Twente en Overijssel bezocht en de vliegeraars komen uit binnen- en buitenland. Zij nemen honderden verschillende vliegers mee om te showen en zorgen elk jaar weer voor kleurige verrassingen boven Twente. Achter veel vliegers zit ook een historie en dat wil de organisatie graag overbrengen aan de bezoekers door middel van een speurtocht.
Bij binnenkomst kunnen de bezoekers een gratis vragenformulier meenemen waar 10 vragen op staan die te maken hebben met vliegeren en de historie ervan. De antwoorden zijn te vinden op het terrein en na het formulier te hebben ingevuld kunnen de bezoekers deze inleveren bij de informatietent. Hierna maken ze natuurlijk kans op een prijsje. Op deze manier worden vliegeren en de cultuur erachter dichter bij elkaar gebracht en kunnen de bezoekers er ook nog wat van leren.
De commissie van Cogas Cultuurfonds deelde deze mening en heeft daarom besloten de stichting financieel te steunen zodat deze “ontdekkingstocht” tot stand kan worden gebracht. De organisatie van het vliegerfeest laat weten erg blij te zijn met deze donatie en hoopt u te zien tijdens het 8e Internationale Vliegerfeest Twente.

Meer informatie is te vinden op www.vliegerfeesttwente.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier