CDA ZET N36 OP AGENDA BIJ MINISTER EURLINGS.

0
692

img_0836_320x200_267Tijdens de landelijke nieuwjaarsbijeenkomst van het CDA in Den Bosch heeft de delegatie van CDA-Twenterand succesvol de N36 onder de aandacht gebracht van de heer Camiel Eurlings, Minister van Verkeer & Waterstaat.
Met name verkeersveiligheid, bereikbaarheid, bewegwijzering en de mogelijkheden tot verbreding van de N36 en de situatie bij op- en afritten bij o.a de Westerhaar kwamen hierbij aan de orde. Op korte termijn vinden vervolggesprekken plaats met Camiel Eurlings om verbetering van de huidige N36 op de agenda te krijgen bij de betrokken partijen.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het CDA ,was een flinke delegatie van CDA-Twenterand aanwezig om in de wandelgangen contacten te benutten voor de inwoners van Twenterand. Ruim 150 CDA lijsttrekkers waren bijeen voor de landelijke kick-off van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010.
Het CDA neemt deel in vrijwel alle gemeenten met bijna 9000 kandidaten. Voor meer informatie over de diverse campagne-activiteiten kunt u terecht op www.cda-twenterand.nl of op hyves-CDA-Twenterand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier