Burgerinitiatief wil enthousiaste vrijwilligers voor aanleg evenemententerrein

0
950

Het Kern Ontwikkelingplan in Westerhaar heeft een nieuwe impuls en een bijzondere wending gekregen. De realisatie van het evenementenplein dat tussen ‘T Haarhuus, Kulturhus De Klaampe en ‘De Brede School’ komt te liggen is namelijk een burgerinitiatief geworden.
Herman Schoemaker (vestigingsdirecteur TMZ ‘T Haarhuus) en Sjoerd van Baars (Bedrijfsleider Kulturhus De Klaampe) bedachten kort voor de zomer een breed sociaal initiatief waaraan iedereen uit Westerhaar deel kan nemen. Voor dit plan was volledige medewerking vereist van gemeente Twenterand en dat kregen de initiatiefnemers na uitleg van hun idee.

Introductie scheiding

Er zijn belangrijke stappen genomen en het burgerinitiatief krijgt meer en meer gestalte. Mede door de oprichting van ‘Commissie Belangen Bewaking’, waarin een aantal inwoners uit Westerhaar zitting neemt, zijn er ontwikkelingen waarover deze commissie alle geïnteresseerden wil informeren. Tijdens deze avond krijgen de aanwezigen uitleg over het ontstaan van het plan, de huidige status en wordt er verteld hoe de komende maanden verder invulling gegeven gaat worden aan dit project. In dit project is een belangrijke taak weggelegd voor vrijwilligers dus daarover zal ook verteld gaan worden. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en er zullen tekeningen aanwezig zijn die het toekomstige evenemententerrein illustreren.
Deze informatieavond, waarvoor u bent uitgenodigd, vindt plaats op maandag 15 september van 19.00 uur tot 20.00 uur in Kulturhus ‘De Klaampe’ te Westerhaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier