Boodschappen halen bij Kulturhus De Klaampe in Westerhaar

2
1002

Boodschappen halen bij Kulturhus De Klaampe
Binnenkort gaat de enige supermarkt in Westerhaar – Vriezenveensewijk tijdelijk dicht om een grondige verbouwing te ondergaan. ‘C1000 Bertus Veld’ gaat vanaf vijf november verder als ‘Jumbo Bertus Veld’. Een belangrijk aspect van deze overstap is een ingrijpende verbouwing, waarbij werkelijk alles onder handen genomen gaat worden. Een spannende en uitdagende periode voor het supermarktbedrijf, maar zeer zeker ook een uitdaging voor de inwoners van dit dorp. Er zijn immers maar weinig mensen die voor een periode van twee en een halve week alle boodschappen in huis halen. Met het positieve vooruitzicht dat er binnen een paar weken een compleet nieuwe supermarkt in het dorp verrijst, werd ook meteen de vraag gesteld: “maar waar gaat iedereen dan tijdelijk de boodschappen halen”? ‘Kulturhus De Klaampe’ is niet voor niets een gemeenschapscentrum voor alle inwoners van Westerhaar – Vriezenveensewijk.

Introductie scheiding

Daarom grijpt het Kulturhus deze bijzondere gebeurtenis aan, om met haar inwoners mee te denken en de samenwerking met de supermarktondernemer aan te gaan. Bertus Veld (ondernemer van de toekomstige Jumbo supermarkt) en Sjoerd van Baars (Bedrijfsleider Kulturhus De Klaampe) verzonnen een ludieke, praktische en bijzondere manier om duidelijk te maken dat beide instellingen er zijn voor alle inwoners van Westerhaar – Vriezenveensewijk.

Van 20 oktober tot en met 31 oktober mailt u uw boodschappenlijstje voor 22.00 uur naar boodschappenlijstje@deklaampe.nl. De bestelde boodschappen kunt u de volgende dag tussen 15.00 uur en 19.00 afhalen in Kulturhus De Klaampe. Om gebruik te kunnen maken van deze unieke service, dient voor minimaal € 25.00 besteed te worden. Uw boodschappen worden gekoeld, dan wel bevroren opgeslagen en aan deze actie zijn verder geen kosten verbonden. Betaling van uw boodschappen kan uitsluitend contant. De C1000 sluit haar deuren op 18 oktober en zal als Jumbo open gaan op 5 november.

Kulturhus De Klaampe
Beeklaan 1
7676 BG Westerhaar – Vriezenveensewijk
info@deklaampe.nl
(Van 20 t/m 31 okt. voor bestellen boodschappen) boodschappenlijstje@deklaampe.nl
0546-805151

2 REACTIES

  1. Wat leuk! Een bij kultuurhuus boodschappen kunnen doen en bij de bakker. Zou het ooit nog komen meerdere supermarkten op westerhaar? Overigens geen nood aan de man, veel mensen gaan al naar vriezenveen en vroomshoop om boodschappen te doen. Daar zijn meerdere supermarkten dus kan dan gecombineerd boodschappen gedaan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier