Bijzondere Paasdiensten in Westerhaar

0
1079

poster-pasen-2014-kopie.jpgOp zondag 20 april om 10.00 uur vieren we het Paasfeest met een bijzondere Paasdienst in Kulturhus de Klaampe, Beeklaan 1 Westerhaar. Jezus droeg al onze schuld en ging voor ons door de dood heen. Met Pasen mogen we gedenken en vieren dat Jezus de dood overwonnen heeft. Dominee Witmer, voorganger van de Baptisten Gemeente Westerhaar, zal deze ochtend spreken over het thema: “Loslaten”. Door middel van sololiederen en samenzang met het Muziekteam en PowerPoint ondersteuning in de dienst hopen we de kern van Pasen begrijpelijk en dichtbij u te brengen.
De Baptisten Gemeente nodigt u hiervoor van harte uit, en neemt anderen mee. De toegang is vrij, er is wel een collecte voor de onkosten van de diensten.

Voorafgaand aan het Paasfeest willen we in drie bijzondere diensten stilstaan bij het lijden en sterven van Jezus. De diensten in deze “stille week” zijn op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 april in het Baptisten Centrum, hoofdweg 85. De diensten beginnen om 19.30 uur en zullen een wat ingetogen karakter hebben.
Informatie: www.baptisten-westerhaar.nl

Introductie scheiding

poster-pasen-2014-kopie.jpg  

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier