Bijbel10daagse

0
1360

b10d2006a_156
Het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) organiseert jaarlijks de Bijbel10daagse: 10 dagen lang wordt overal in Nederland aandacht besteed aan het gebruik van de Bijbel in zowel de kerk als daarbuiten. Dit jaar vindt de Bijbel10daagse plaats vanaf 24 oktober tot 3 november 2008.

In het kader daarvan organiseert de NBG werkgroep Westerhaar in samenwerking met de plaatselijke bibliotheek op vrijdag 31 oktober 2008 vanaf 18.30 uur een bijbelquiz en een voorleeswedstrijd voor zowel jong als oud.
Deze evenementen vinden plaats in het Kultürhüs “De Klaampe” aan de Beeklaan in Westerhaar.

Hoe kunt u meedoen?
1. De bijbelquiz:
Het is de bedoeling dat uzelf een groepje vormt (de groep mag niet groter zijn dan 5 personen) en deze groep geeft u een naam (bv. team Hoofdweg, jongerengroep Gereformeerde Kerk, familie Jansen etc.).
Tijdens de quiz worden vragen gesteld die betrekking hebben op de Bijbel.
2. Voorleeswedstrijd:
De deelname aan deze wedstrijd is individueel, iedereen vanaf 8 jaar en ouder mag meedoen. Deelnemers krijgen als opdracht:
a. lees een van te voren opgegeven gedeelte uit de Bijbel voor;
b. lees een gedeelte naar eigen keuze voor.
Alle gedeelten uit de Nieuwe Bijbelvertaling.
Een jury, bestaande uit burgemeester H. Koetje, de heer E. Wassink en mevrouw D. van de Gampel, zal de deelnemers beoordelen op hun prestaties.

Uiteraard worden de winnaars van beide onderdelen beloond met een prijs.

Lijkt het u of jou leuk om mee te doen, geef u/je dan op bij Ds. G. de Lang (per tel.: 659160 of per e-mail:gdelang@solcon.nl) of bij Nita Beumer (per tel. 658059 of per e-mail: beumer18@home.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier