Bibliotheek Twenterand zet Afhaalbieb weer in

0
1084

Van dinsdag 15 december tot en met dinsdag 19 januari 2021 zijn de bibliotheken in Vriezenveen, Vroomshoop, Den Ham en Westerhaar gesloten. De overheid heeft de corona maatregelen aangescherpt. Zo hopen we een verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Over boetes hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle uitgeleende materialen mag u thuis houden totdat de bibliotheken weer open gaan en worden automatisch verlengd.

Afhaalbieb en digitaal aanbod

Tijdens de sluiting van de bibliotheek is het wel mogelijk om op afspraak boeken op te halen in de vestiging in Vriezenveen, Vroomshoop, Den Ham en Westerhaar. De Bibliotheek in Vriezenveen is hiervoor op  maandag- en woensdagochtend telefonisch bereikbaar tussen 9 en 12 uur via 0546-562385. Wanneer je belt kun je doorgeven welke boeken je wenst. Ook wordt er meteen een afspraak gemaakt wanneer je de boeken op kunt komen halen in een vestiging die voor jou dichtbij is.

Via onze website www.bibliotheektwenterand.nl  en via www.onlinebibliotheek.nl  kunt u tijdens deze vijf weken ook e-books en luisterboeken lenen.

Heb je nog een vraag? We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via een mail naar info@bibliotheektwenterand.nl

We hopen in 2021 iedereen in goede gezondheid weer terug te zien in de Bibliotheek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier