Bewoners ’t Haarhuus kunnen weer bezoek ontvangen

0
2605

WESTERHAAR – Vorige week donderdagvond kwam bij Jamie Events [de organisatie van het Turffeest in Westerhaar] een verzoek binnen vanuit woon-zorgcomplex ’t Haarhuus of men wellicht iets zou kunnen betekenen in het realiseren van een gespreksunit voor de bewoners. Sommige bewoners hebben namelijk hun naasten al zes weken lang niet van nabij gezien door de maatregelen rond het coronavirus.

Jamie Events, bestaande uit de Westerhaarse ondernemers Johan Kleine, Adrie Wiersma, Meindert Zomer, Israel Basmaci en Eddy Olsman, ging gelijk aan de slag. Dit resulteerde er in dat er afgelopen vrijdag al een zeecontainer werd omgebouwd tot gespreksunit, compleet met intercom, waar de bewoners van ’t Haarhuus hun bezoek kunnen ontvangen. Afgelopen zaterdag rond het middaguur werd de gespreksunit belangeloos door Hofman transport bij woon-zorgcomplex ’t Haarhuus geplaatst. Bloemenhandel De Lelie sponsorde de planten om de unit van binnen nog wat meer op te fleuren en afgelopen maandag om 10.00 uur kon al de eerste ontmoeting plaatsvinden.

Bewoners en personeel van ’t Haarhuus zijn uiteraard dolgelukkig dat de gespreksunit kon worden gerealiseerd en dat ook nog eens binnen een paar dagen. Er werd als dank dan ook getrakteerd op koffie met gebak. Jamie Events stelt de gespreksunit beschikbaar voor zolang als dit vanwege de coronamaatregelen noodzakelijk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier