Bewoners Dalweg West in hun pyjama/ochtendjas en met krulspelden over straat!

0
1205

In december 2021 hadden de bewoners van de Dalweg West uit Westerhaar zich enorm uitgesloofd tijdens de actie “Westerhaar in de spotlights”.
Samen hadden ze de straat met kerstversiering en aankleding tot de mooiste straat van Westerhaar omgetoverd.  Bij zowel de jury als de dorpsbewoners, behaalde buurtvereniging Dalweg West de meeste stemmen.

De eerste prijs was een heus straatontbijt, dat werd aangeboden door de ondernemers van AZB Westerhaar.
Op Hemelvaartsdag was het zover en schoven de bewoners aan tafel, waarbij de meeste bewoners hun pyjama en/of badjas nog aan hadden! Dit maakte het ontbijt hilarisch en de stemming zat er gelijk goed in op de vroege morgen!

Samen genieten van heerlijke versgebakken broodjes, smakelijke vleeswaren, verse fruit salade, krentenwegge en nog veel meer lekkers. Uiteraard werden al deze lekkernijen door ondernemers uit Westerhaar geleverd.

Natuurlijk was de tafel ook verrassend feestelijk gedekt. Een paar vrijwilligers kwamen hiervoor graag extra vroeg uit de veren.  

Kortom een leuke actie met heerlijk eten en veel gezelligheid met buurtgenoten!

Een veel gehoorde reactie, na afloop: 

‘Wat leuk dat zo’n leuk ontbijt weer zorgt voor verbinding met elkaar, dit was net wat we nodig hadden na een paar jaar zonder activiteiten, dus ook minder contact!’  

Op naar december 2022, wanneer we deze leuke actie vast gaan herhalen!    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier