Bedrijventerrein Garstelanden wordt uitgebreid

0
714

Om aan de groeiende vraag naar bedrijfsgrond te kunnen voldoen, wordt het bedrijventerrein Garstelanden in Westerhaar-Vriezenveensewijk met ongeveer 3 hectare uitgebreid in oostelijke richting. Daarnaast wordt een strook grond waar tot voor kort niets mee gebeurde, weer voor uitgifte op de markt gebracht. Volgens wethouder Oordt is er vraag naar: “Het feit dat we al met meerdere belangstellende bedrijven in gesprek zijn, geeft aan dat er behoefte is aan bedrijfsgrond in Westerhaar – Vriezenveensewijk.”

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand wil ook in de toekomst ruimte kunnen bieden aan lokale bedrijvigheid in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Daarom is besloten tot de uitbreiding van het bedrijventerrein Garstelanden met zo`n 30.000 m2.

Bedrijfsverplaatsing
Een wijziging van het bestemmingsplan is noodzakelijk voor deze gronduitgifte. De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. Bovendien is er een andere bedrijfskavel beschikbaar gekomen omdat een geplande bedrijfsverplaatsing niet doorgaat. Ook voor de verkoop van deze kavel wordt inmiddels met andere gegadigden gesproken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier