Als ZZP’er ‘Samen Sterker’ ondernemen

0
837

Interactief event op 9 september
Op dinsdag 9 september organiseren de WT4-gemeenten (Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Twenterand) in samenwerking met het CvJO Rijssen-Holten speciaal voor ZZP’ers een interactief event: ‘Samen Sterker’.
Burgemeester Arco Hofland vertelt: “Deze regio heeft veel ZZP’ers die begrijpen wat vakmanschap en kwaliteit is. Ondernemers met ieder een eigen expertise. Als gemeente Rijssen-Holten willen wij, ook vanuit het Deltaplan, ondernemers van harte stimuleren en uitdagen. Ondernemers stoppen niet bij gemeentegrenzen en daarom is het goed dit ook op het niveau van WT4 te doen. We faciliteren daarom graag deze mogelijkheid om kennis, contact, inspiratie en ondersteuning bij elkaar te laten komen.”

Introductie scheiding

“Tijdens dit event laten we ondernemers ervaren wat de kracht van samen is en hoe je deze als zelfstandig ondernemer toe kan passen,” aldus Frank Ruesink vanuit het CvJO.

Burgemeester Arco Hofland opent de avond en Ria Struijk (Action-fan met 150.000 volgers op Facebook) verzorgt de inspirerende kick-off: ‘Ondernemen vanuit enthousiasme’. Andere onderdelen zijn erop gericht om nieuwe relevante contacten op te doen, gebruik te maken van elkaars expertise en ZZP’ers bewust te maken van waar ze staan en wat ze nodig hebben om verder te groeien.

Voor meer informatie en aanmelding ga naar: http://rijssenholten.cvjo.nl/agenda/wt4-event-samen-sterker/. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier