Afspraak maken werkt: snel en effectief

0
1035

logo_gemeente_twenterand_182Gemeente Twenterand breidt dienstverlening uit
Vanaf maandag 4 januari 2010 is het mogelijk om voor een aantal producten en diensten van de gemeente vooraf via www.twenterand.nl een afspraak te maken. De mensen die bij de gemeente komen voor een paspoort, een rijbewijs of een aantal andere producten kunnen op die manier zeer snel geholpen worden. Burgemeester Kobes, die dienstverlening in portefeuille heeft, ziet de voordelen: “Het werkt snel en effectief. Door een afspraak te maken voorkom je dat je moet wachten, je wordt op afgesproken tijd geholpen en je weet precies wat je mee moet nemen. Hiermee zetten we weer een stap in de uitbreiding van onze dienstverlening.”

Rijbewijs of paspoort aanvragen? Bij voorrang geboorteaangifte doen of een verklaring omtrent het gedrag aanvragen? Een aanvraag bijzondere bijstand indienen of een bestemmingsplan inzien? Allemaal voorbeelden van producten waarvoor een afspraak kan worden gemaakt via www.twenterand.nl. Er zitten nogal wat voordelen aan het maken van een afspraak: Mensen hoeven niet te wachten bij de balies, ze weten precies welke documenten ze mee moeten nemen, ze worden direct geholpen op het tijdstip van de afspraak en ze hebben voorrang op de aanwezigen die geen afspraak hebben. Het resultaat is dat de bezoekers van het gemeentehuis snel met het goede advies of het juiste antwoord naar huis gaan.

Hoe werkt het?
Op www.twenterand.nl staat een knop ‘Afspraak maken`. Vervolgens geeft de klant aan voor welk product hij/zij een afspraak wil maken. Dan kan een dag (datum) en het beschikbare tijdstip worden gekozen dat de bezoeker het best uitkomt. Na het invullen van enkele persoonlijke gegevens ontvangt de aanvrager een e-mail met bevestiging van de gemaakte afspraak. In die mail staan ook de benodigdheden die mensen mee moeten nemen naar het gemeentehuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier