Afsluiting feestjaar 125 jaar Westerhaar

0
1025

082_400Na een heel succesvol feestjaar willen we dit jaar in stijl afsluiten.

We zouden graag zien dat iedereen die  melkbussen met carbid gaat schieten, naar het feestterrein zou komen om er een gezamenlijk een  mooie afsluiting van te maken Het zou natuurlijk helemaal super zijn  als er uiteindelijk 125 bussen staan te knallen! Daarom roepen we iedereen die carbid wil schieten op, om 31 december 2010 uiterlijk om 13.00 uur op het feestterrein aan de Schuineweg te verzamelen met een bus. Natuurlijk is het veld al vanaf de ochtend beschikbaar zodat je een mooi plekje kan zoeken.

Wij zullen in samenwerking met Kosters Vuurwerk aan de Hoofdweg 86 te Westerhaar, voor iedere deelnemer wat gratis carbid beschikbaar stellen. Op het terrein zal die dag ook carbid verkocht worden, zodat je achter elkaar door kan knallen.

De kinderen zullen het veld met tientallen sterretjes opsieren die ook door Kosters Vuurwerk beschikbaar  worden gesteld.

Voor de toeschouwers zal dit ook een mooie ervaring gaan worden en met lekkere  verse oliebollen van bakkerij Slomp en warme drankjes willen we het oude jaar samen afsluiten.

We hopen dat wij ook jou ook als carbid schieter mogen begroeten op 31 december. Je kan je aanmelden voor zaterdag 18 december aan via de mail info@125jaarwesterhaar.nl of bel met  telefoon nummer 0546-657201 (Rosita van der Kruk) 

 Dus laten we dit jaar nog één keer de handen in één slaan en het jaar spetterend en knallend afsluiten. Misschien kunnen we dan wel op 1 januari stellen dat we een super record hebben overtroffen in Twente, met het grootste aantal Carbid bussen op één veld!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier