Afscheid Jan Slomp

1
1162

jan_slomp_400Al 55 jaar is Jan Slomp de vaste organist van de Hervormde Gemeente in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Dat mag toch met recht een formidabele prestatie genoemd worden. In die periode heeft hij toch al gauw 30.000 tot 35.000 liederen gespeeld, vele predikanten en gemeenteleden langs zien komen, maar ook een aantal collega-organisten eerder zien vertrekken dan hij. Nogmaals een bijzondere prestatie. Jan heeft echter aangegeven dat het na zo`n lange periode mooi genoeg is geweest. Daarom zal er in de morgendienst van zondag 8 maart a.s. afscheid van Jan genomen worden. De aanvang van de dienst is 9.30 uur. Na afloop van de dienst is er de gelegenheid om onder het genot van een kop koffie Jan te feliciteren met het 55 jarig lustrum en om afscheid van hem te nemen. Wij nodigen u hiervoor allen van harte uit!

1 REACTIE

  1. Als oudste zoon van de onlangs overleden oudste broer van Jan, Geert, herinner ik mij het orgelspel van ‘oom Jan’ als wij op vakantie bij opa en oma ’s zondags naar de kerk gingen.
    Ik heb het nu over begin jaren 60.
    Mijn vader Geert, heeft de afgelopen weken, voor zijn overlijden, veel geluisterd naar een cd met orgelmuziek van oom Jan, die hij hem in het verpleeghuis heeft gebracht.
    Mooi!

    Paul Slomp, Amsterdam, 3-9-2016

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier