AED werkgroep Westerhaar-Vriezenveensewijk kijkt terug op succesvol jaar

0
676

logoaed_165_01De leden van de AED werkgroep Westerhaar-Vriezenveensewijk kijken terug op een succesvol 2009. Eind 2008 is het project van start gegaan en hangen er, dankzij vele gulle giften, 10 AED`s in het dorp. In het voorjaar zijn alle vrijwilligers opgeleid. Zij hebben zich inmiddels opgegeven in het AED-Alert systeem. Dat het systeem nut heeft is onlangs maar weer bewezen in Vroomshoop. Wij hopen echter dat er in Westerhaar-Vriezenveensewijk zo min mogelijk gebruik van de AED gemaakt hoeft te worden. En als het wel nodig is, dan telt elke seconde.
Om het project tot stand te houden is er wel geld nodig. Dit onder meer voor het onderhoud en vervangen van materialen. Dankzij de donateurs kan dat nu. De werkgroep wil dan ook alle donateurs hartelijk bedanken voor hun bijdrage.
Ook een bedankje richting de bewoners die toestemming hebben gegeven om een AED aan hun woning of bedrijf te bevestigen. De werkgroep hoopt ook dat iedereen een oogje in het zeil houdt tijdens de jaarwisseling. Het zal je maar gebeuren dat iemand een AED nodig heeft en dat blijkt dat deze door vandalen onklaar is gemaakt.

Toch zullen wij een 3 tal AED`s uit voorzorg verwijderen n.a.v. het vandalistische voorval vorig jaar. Hopelijk hoeven de AED`s (eigenlijke alle AED`s) die niet aanwezig zullen zijn niet ingezet te worden.

De AED werkgroep Westerhaar- Vriezenveensewijk wenst iedereen een goed en gezond 2010 toe !.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier