0
850

1_april_400

SDO 1 – Centrum 1 11-4 (3-2)

Afgelopen zaterdag 31 maart speelde SDO 1 weer haar eerste veldwedstrijd van de 2e helft van de veldcompetitie. De potgrondformatie moest het opnemen tegen Centrum uit de Krim. Een lastige tegenstander met een aantal oudere ervaren spelers. SDO liet zich in het begin fase overrompelen door de gasten en keek snel tegen een 0-2 achterstand aan. Beide ploegen hadden deze middag last van de wind die aanmerkelijk aanwezig was. SDO creëerde veel kansen maar kon de korf niet altijd goed vinden. Met 3-2 kon de 1e helft worden afgesloten. Na de rust speelde de ploeg van Enno de Boer defensiever, het goede spel werd beloond met doelpunten. 9-2 was het na 13 minuten gespeeld te hebben in de 2e helft. Hierna liet SDO de teugels weer vieren. Centrum speelde de 2e helft vooral tegen zich zelf. Met 11-4 op het scorebord werd deze wedstrijd afgefloten.

Doelpuntmakers SDO: Mark Ekkel 6x, Rick Hartman 2x, Anno Sportel 1x, Dineke Schippers 1x en Mirella Jasper 1x.

Aankomende zaterdag 7 april speelt SDO 1 uit tegen Avereest 1 in Dedemsvaart.