25 MINUTEN GRATIS ZENDTIJD OP DELTA TV

0
802

TWENTERAND – De lokale televisiezender Delta TV biedt verenigingen en instellingen de mogelijkheid om 25 minuten gratis zendtijd te winnen. “We hebben deze actie opgezet, omdat we dit jaar als omroep ons 25-jarig bestaan vieren”, vertelt Marcel van Dijk over het initiatief. Aanmelden kan nog tot en met 1 januari.

Delta FM en Delta TV hebben dit jaar al op verschillende manieren stilgestaan bij het 25-jarig jubileum van de lokale omroep in de gemeente Twenterand. “Hoewel de televisietak er nog geen kwart eeuw is, willen we wel op een ludieke manier een bijdrage leveren door clubs, verenigingen en instellingen in de gemeente Twenterand de mogelijkheid te bieden maximaal 25 minuten gratis televisiezendtijd te winnen”, aldus Marcel van Dijk over het initiatief.

Onder het motto “De 25 minuten van…” wordt begin 2008 een serie van vijf programma`s uitgezonden over clubs, verenigingen of instellingen in de gemeente Twenterand. “Het is voor hen echt een unieke kans om zich op een leuke manier in de kijker te spelen”, vertelt Marcel van Dijk. “Bovendien mag men het filmpje ook voor eigen doeleinden gaan gebruiken. Het intiatief past prima bij de doelstellingen van ons als lokale omroep, namelijk dat wat Twenterand te bieden heeft en wat er te beleven is zo goed mogelijk voor het voetlicht te brengen.”

Aanmelden voor de 25 minuten gratis zendtijd kan tot en met 1 januari aanstaande. Een jury kiest dan vervolgens 5 aanmeldingen uit. De redactie van Delta TV treedt met de winnaars in overleg. De volgende stap is het voorbereiden en invullen van een programma, waarna met behulp van cameramensen van Delta TV het programma wordt gefilmd en gemonteerd. “Aan de actie zijn geen voorwaarden verbonden, behalve dan dat bij de aanmelding zo goed en creatief mogelijk moet worden gemotiveerd waarom juist jouw club of vereniging die 25 minuten gratis zendtijd zou moeten winnen. En waar mogelijk mag natuurlijk ook worden aangegeven hoe men die 25 minuten wil invullen tot een stukje leuke televisie”, aldus Van Dijk, die aangeeft dat commerciële partijen zijn uitgesloten van deelname.(DeltaFm)

Aanmeldingen kunnen worden ingestuurd via info@deltafm.nl  of per post: Delta TV, Karel Doormanlaan 3, 7680 AV Vroomshoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier