SDO weet zich op tijd te herpakken

0
1586

Afgelopen zaterdag reisde het vlaggenschip van SDO af naar Doesburg om hier haar tweede competitiewedstrijd te spelen tegen Rivalen 1. Hier zou SDO zich kunnen revancheren van de gemiste 2 punten van vorige week. Onder het genot van een lekker zonnetje floot de scheidsrechter de wedstrijd in om 15:30 uur. Het eerste doelpunt liet lang op zich wachten het doelpunt viel aan de kant van Rivalen 1. Gauw wist SDO de stand weer gelijk te trekken. SDO was weer teveel kansen nodig om trefzeker te zijn. Dit was terug te zien in de stand. Rivalen kwam voor met 3-1. De koppen moesten even bij elkaar gestoken worden om zo weer tot gelijke hoogte te komen. Dit ging door middel van twee rake afstandschoten. De eerste helft werd afgesloten met een ruststand van 5-4. In de kleedkamer was duidelijk dat er beter gepresteerd moest worden in de tweede helft. Meteen na rust sloeg SDO toe. Door drie doelpunten op rij wist de REAS formatie een gaatje te slaan 5-7. Toch wist Rivalen zich keer op keer terug te knokken naar een gelijke stand. Deze gelijke stand ging door tot 10-10. In de slotfase van de tweede helft wist SDO uit te lopen naar een 10-13 stand. Dit was ook de eindstand.

SDO weet dat het zichzelf op sommige punten moet gaan verbeteren om nog verder te stijgen op de ranglijst. Volgende week speelt SDO 1 “thuis” tegen Blauw Zwart 1 om 15:30 uur.