SDO herpakt zich na de blamage van vorige week

0
1642

Zaterdagmiddag 18 januari stond de wedstrijd Olympia’22 1 tegen SDO 1 op het programma. SDO moest deze wedstrijd winnen om bovenin de competitie te blijven meedoen. SDO was erop gebrand om dit ook te realiseren, vooral na het slechte spel van vorige week.

De scheidsrechter floot om 15.40 uur de wedstrijd in. SDO schoot uit de startblokken en stond binnen een mum van tijd met 3-0 voor. Daarna wist Olympia’22 ook voor het eerst de korf te vinden, 3-1. Beide ploegen waren daarna doeltreffend. SDO wist Olympia’22 wel telkens een stapje voor te zijn. Er werden lange, mooie en scorende aanvallen gespeeld. De kleedkamers werden opgezocht met een tussenstand van 6-10 in het voordeel van de Oranjehemden.

Na rust veranderde het spelbeeld, SDO kreeg de bal niet meer zo makkelijk door het gele mandje. Olympia’22 deed het tegenovergestelde en sloop dichterbij door een schot en een kleine kans, 8-10. De periode brak aan dat SDO een tandje bij schroefde en 4 keer op rij wist te scoren. De Oranjehemden stonden voor met 9-15. De spanning leek uit de wedstrijd, maar niets was minder waar. Olympia’22 kwam terug tot 12-15 door middel van een strafworp, kleine kans en een afstandsschot. De aanvallen van de O&O/REAS formatie waren in deze fase van de wedstrijd erg rommelig en 1 kans aanvallen en het was SDO dat het zichzelf erg moeilijk maakte tot het einde van de wedstrijd. Gelukkig floot de scheids de wedstrijd af en wonnen de SDO’ers met 14-17.

Door deze sterke vertoning behoudt SDO de koppositie. Volgende week zijn de Oranjehemden vrij. Op zaterdag 1 februari speelt SDO uit om 21.30 uur bij WIKO 1 in Winterswijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier