SDO begint uitstekend aan de zaalcompetitie

0
1359

Het vlaggenschip van SDO is de zaalcompetitie goed begonnen. De Westerhaarders wonnen zaterdagmiddag in eigen huis met 22-13 van WIKO uit Winterswijk.
Nadat de meisjes van onze F1 aan het publiek waren voorgesteld, floot scheidrechter Kappert de wedstrijd om 18.15 uur in. De thuisploeg kwam wat moeizaam op gang, en de eerste score liet even op zich wachten. Langzamerhand kwam SDO in de wedstrijd. Halverwege de eerste helft liep de ploeg van coach Vincent Weghs uit van 4-4 naar 8-5. SDO ging door en WIKO had weinig in te brengen. Bij rust leidde de SDO’ers met 12-7.
Na rust was het WIKO dat als eerste de korf wist te vinden. Daarna nam SDO wederom het initiatief en breidde met 6 mooie treffers op rij de voorsprong uit. Er vielen nog een aantal doelpunten om-en-om en uiteindelijk schoot een heer van SDO het laatste doelpunt van de wedstrijd binnen en bracht de stand op 22-13.
Volgende week zal het vlaggenschip al vroeg afreizen naar Didam. Daar zullen de SDO’ers het opnemen tegen DLKV 1. De wedstrijd begint om 11.15 uur en wordt gespeeld in sporthal ‘De Muizenberg’.