SDO 1 begint competitie ongelukkig

0
1452

Na een goede voorbereiding begon afgelopen zaterdag de competitie voor het vlaggenschip van SDO. De ploeg moest het ‘thuis’ opnemen tegen de uit de derde klasse gedegradeerde tegenstander EKC 2000 uit Emmen dat er dus opgebrand was om te winnen.

SDO begon voortvarend en stond binnen no time voor met 3-0. Maar EKC 2000 liet zich niet van de wijs brengen en wist terug te slaan met twee doelpunten op rij, zodat de stand 3-2 werd. SDO antwoordde daarop met een fraai afstandsschot en zo werd het gaatje weer uitgebreid naar 2. Niets aan de hand op dat moment, maar SDO vergat de vele kansen af te maken en daar maakte EKC 2000 dankbaar gebruik van. De speerpunten van EKC 2000 wisten het gele mandje makkelijk te vinden en de stand om te buigen in een voorsprong voor de gasten (4-6). Vlak voor rust werd er om en om gescoord, waarbij de Emmenaren toch nog aan het langste eind trokken. Ruststand 7-8.

Helaas was het EKC 2000 dat beter uit de kleedkamer kwam en gelijk de voorspong uitbouwden. De oranjehemden lieten het er niet bij zitten en bracht met twee mooie doelpunten de stand op 9-10. De spanning was weer helemaal terug. SDO ging op zoek naar de gelijkmaker, maar deze viel helaas niet. Het was EKC 2000 dat als eerste de korf wist te vinden en zo de winst naar zich toe trok. EKC 2000 speelde de wedstrijd gedegen uit en de overige doelpunten waren alleen nog belangrijk voor de statistieken. Eindstand SDO 1 – EKC 2000 1 13 – 17.

SDO 1 kan terugkijken op een wedstrijd waarin gestreden werd, maar helaas net teveel kansen nodig had om de wedstrijd om te zetten naar winst. Volgende week, 14 september a.s., zal het vlaggenschip afreizen naar het onbekende Rivalen 1 uit Doesburg. De wedstrijd zal om 15.35 uur starten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier