Plaatselijk Belang schenkt 80 boeketten aan bewoners ’t Haarhuus

0
1770

Ter gelegenheid van 4 en 5 mei schonk Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk vorige week 80 boeketten bloemen in de kleuren rood, wit en blauw aan de bewoners van woonzorgcentrum ’t Haarhuus.

Plaatselijk Belang had beide Westerhaarse bloemenzaken, te weten De Lelie en Bloem.Styling Nita Beumer, opdracht gegeven om ieders 40 boeketten te vervaardigen. Hierdoor steunde Plaatselijk Belang ook twee lokale ondernemers in deze economisch zware tijden.

De boeketten gingen naar ’t Haarhuus om zo de ouderen een hart onder de riem te steken in deze lastige tijden. De bloemen werden door het personeel in ontvangst genomen en het ronddelen bleek nog een hele klus. Men was er een uur druk mee. De bewoners van ’t Haarhuus toonden zich echter dolblij met de aangeboden boeketten, dus het was de moeite waard!

Herdenking

In Westerhaar werd door wethouder Van Abbema, de Oranjevereniging en het 4 mei comité op 4 mei een krans gelegd bij het monument. Daarna werden op de begraafplaats, bij de graven van drie oorlogsslachtoffers, eveneens bloemen gelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier