OPROEP, WIE WIL HELPEN ??

0
1387
Helaas mochten de bewoners van ‘t Haarhuus vanwege de corona maatregelen niet mee met de lichtjes bus van Schepers Tours om te genieten van alle mooie versierde tuinen. Daarom hebben we iets anders bedacht!
We hebben Robert Schepers (videograaf beroep) gevraagd om Westerhaar te filmen. Hij rijd nu belangeloos deze avonden door ons dorp heen om alle mooie tuinen en huizen op beeld vast te leggen en maakt daar een mooie film van! Hoe geweldig is dat!
Deze film willen wij de bewoners van ‘t Haarhuus aanbieden. Hierbij verrassen we de bewoners met heerlijke hapjes, zodat ze smikkelend met elkaar van Westerhaar in kerstsfeer kunnen genieten.
We gaan voor ongeveer 80 personen hapjes maken. Denk aan gevulde eieren, gevulde ham rolletjes, kaas/worst rauwkost prikker, gevulde wrapjes, enz enz. Maar misschien heb je zelf ook een leuk idee!
 
DE VRAAG IS, WIE VINDT HET LEUK OM MEE TE HEPLEN ???
We hebben het als volgt bedacht:
We maken 6 soorten hapjes en je kiest één hapje uit dat je wilt gaan maken. Ik kom dan de ingrediënten woensdagmiddag 22 dec bij je thuis afleveren. Je maakt het afgesproken hapje klaar en ik donderdagochtend 23 dec haal ik het weer op.
Donderdagmiddag zal ik dan de film en de hapjes op mooie etagères afleveren bij ‘t Haarhuus en de medewerkers kunnen ze dan serveren aan de bewoners!
Je kan je zo snel mogelijk aanmelden bij Rosita van der Kruk : bel of app 0619619211,
of geef een bericht via Messenger van facebook. We bespreken dan wat je wilt gaan maken.
Bedankt alvast voor je medewerking en als je het zelf niet kan/ of wilt, wie weet ken je iemand anders die hier wel blij van wordt! Graag delen!!
Ps. de film zal binnenkort ook worden gedeeld via Westerhaar Digitaal
AZB Westerhaar, wenst iedereen een vrolijk kerstfeest🎄🌲🌲

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier