Ondanks veel onzekerheden steunt Cogas toch Vliegerfeest Twente.

0
1387

75 Jaar Vrijheid en 10 jaar Vliegerfeest Twente zijn de onderwerpen waar Stichting Vliegerfeest Twenterand dit jaar extra aandacht aan wil schenken met het thema “Vrijheid/Vrede”.
Van de donatie van  Cultuurfonds Cogas en de bijdragen van De Rabobank en gemeente Tubbergen kan materialen worden aangekocht om Vredesduiven te maken. De duiven worden gezamenlijk met de kinderen van de basisscholen in gemeente Tubbergen gemaakt. De kinderen van de scholen gaan de vredesduiven kleuren, maar kunnen er ook wensen op schrijven.
De creaties zouden voor het eerst tijdens de aftrap van de Maand van de Vrijheid afgelopen april in Tubbergen getoond worden. Helaas is dit niet doorgaan in verband met het Coronavirus.

Als de Coronavirus maatregelen het toelaten is het de bedoeling dat de vredesduiven 4 en 5 juli worden tentoongesteld tijdens het Int.Vliegerfeest Twente. Deze zijn dan te bewonderen door de bezoekers en de vliegeraars. Want ook de deelnemers uit binnen- en buitenland genieten van de vrijheid en in de vliegerwereld is ” One Sky, One World” een bekende kreet die elk jaar wereldwijd gevierd wordt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier