Ondanks het grauwe en koude weer is de 7e editie van het Nieuwjaarsvliegeren Twente weer geslaagd.

0
1713

Ruim zestig vliegerfanaten uit duitsland en Nederland hadden zich aangemeld om het vliegerseizoen 2020 te starten tijdens het Nieuwjaarsvliegeren Twente dat georganiseerd werd bij de Johanneshoeve te Westerhaar.

De organisatie (Twentse VliegerVrienden) had een “koud” welkomstcomité opgesteld om de deelnemers en de bezoekers te verwelkomen.  Een groep sneeuwpoppen stonden de deelnemers en bezoekers vrolijk op te wachten die eerst naar binnen gingen waar Familie Schipper van  B&B De Johanneshoeve de koffie, warme chocolademelk en natuurlijk de beroemde krentenwegge  klaar had staan.

Maar al snel ging iedereen naar buiten, ze waren toch gekomen voor hun hobby, vliegeren. Het duurde dan ook niet lang en vliegers van groot tot klein kozen het luchtruim. Tussentijds wel even naar binnen voor een bakje koffie of een beker warme chocolademelk want warm was het niet. Aan het einde van de middag werd het tijd om aan te schuiven voor een lekkere warme maaltijd en werd gezellig nagepraat.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag en de datum voor de 8e editie staat al weer vast. Maar voordat het zover is, stort de organisatie zich weer vol op de voorbereidingen voor het “zomer” Vliegerfeest Twente die 3 juli en 4 juli plaats vindt.

 Meer informatie hier over kunt u vinden op www.vliegerfeesttwente.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier