KWF team Westerhaar-Vriezenveensewijk collecteert op locatie

0
1395

Na inventarisatie bij de collectanten bleek dat veel van de vrijwilligers moeite hadden met het huis aan huis collecteren voor het KWF tijdens de collecteweek van 30 augustus tot en met 5 september.

Oorzaak is het Coronavirus dat weliswaar in onze regio mee valt maar niemand een risico voor wil nemen. Het team bedacht een prima alternatief.

Dit jaar brengen de wijkhoofden en kernverantwoordelijke de bussen bij winkels, eetgelegenheden en verenigingen alwaar met een door Markant Sign gesponsorde bord wordt aangegeven dat alle inwoners van het tweelingendorp een donatie kunnen doen in een van deze locaties.

Ook afgelopen jaar is ook weer gebleken dat in ons kleine dorp de strijd tegen kanker nog steeds niet is gewonnen. Helaas zijn er wederom een aantal te jonge maar ook oudere mensen overleden aan de grootste vijand van ons allemaal. Gelukkig genezen er steeds meer mensen door steeds verbeterende onderzoeken die mogelijk zijn door uw giften.

Vanaf zaterdag 29 augustus tot en met  5 september treft u in de meeste locaties een collectebus waar u uw donatie kunt geven. Tevens kunt u middels de op de bus aanwezige QR code een digitale donatie doen.

Help ons helpen in de strijd tegen kanker, alle getroffen dorpsgenoten die zijn genezen of bezig zijn om beter te worden zijn u bijzonder dankbaar.

Namens KWF team Westerhaar-Vriezenveensewijk

Ron Legebeke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier