Kerstkaarten actie

0
1538

De feestdagen komen er weer aan, dit jaar volledig anders dan anders, maar de decembermaand is gearriveerd! Bij de meeste mensen is het de gewoonte om een kaartje te sturen naar familie, vrienden en bekenden. Al jaren worden door verschillende kerken en interkerkelijke stichtingen in de gemeente Twenterand en Wierden kerstkaarten bezorgd voor het goede doel. Iedere plaats heeft een eigen doel, dichtbij of ver weg, maar met elkaar kunnen we op deze gezamelijke manier velen helpen. Het verzenden van de kaarten kost €0,50, dit bedrag komt geheel ten goede aan de goede doelen. Deze doelen verschillen per plaats.

Vanaf woensdag 9 december tot en met maandag 21 december kunnen de kaarten (corona-proof) worden ingeleverd.

Stuurt u een kerstkaart naar een van de volgende bestemmingen in: Westerhaar, Vriezenveen, De Pollen, Aadorp, Vroomshoop, Geerdijk, Den Ham, Daarle, Daarlerveen, Hoge Hexel, Wierden of Enter? Lever dan uw kerstkaarten zonder postzegel met gepast geld in een gesloten envelop in de woonplaats naar keuze in!

Voor meer informatie van inzamelingslocaties en verdere informatie let op facebook, de berichtgeving vanuit de lokale kerken en de mond-op-mondreclame!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier