Grote kinderkleding & speelgoedbeurs Westerhaar

0
2013

Op Zat. 5 Oktober ’19 wordt er weer een grote kinderkleding & speelgoedbeurs georganiseerd in het Kulturhus de Klaampe (Beeklaan 1) in Westerhaar door Monique Jager.

Er zijn ruim 85 kramen aanwezig met zowel nieuwe als tweedehands kleding, speelgoed en leuke accessoires. Ook is er een leuke stand aanwezig van Zussen & Frutsels met superleuke spullen voor de dames. Alle kramen zijn volgeboekt momenteel.

Dit is een mooie gelegenheid om prachtige kleding te kopen voor leuke prijsjes om de najaarscollectie weer aan te vullen v/d (klein) kinderen.

Ook handige Sinterklazen komen alvast langs om inkopen te doen voor het heerlijk avondje.

De beurs is geopend van 9.00-12.30 uur en de toegang is wederom gratis.

In het horeca gedeelte van de Klaampe is het heerlijk vertoeven op het binnen of buitenterras en zal de inwendige mens zeker niet vergeten worden.

Er staan superleuke activiteiten voor deze dag op het programma voor de kids> Demo’s van de lokale turnvereniging DSV, optredens van de majorette vereniging, iets lekkers scoren bij de lieve dame met de grabbeljurk, meedoen aan knutselworkshops van het kinderdagverblijf, je mooi laten schminken, etc. Daarnaast wordt er een circus jongleer workshop aangeboden door de organisatie vanaf 10.00 tot 11.30 uur en worden en door de ballonnenclown mooie creaties uitgedeeld deze ochtend.

Buiten kunnen er tegen een kleine vergoeding ponyritjes worden gemaakt bij Stal de Esch. Kortom, het beloofd weer een onvergetelijke ochtend te worden voor de kids.

Iedereen is van harte welkom, graag tot ziens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier