Grandioze dubbele viering in Westerhaar door Oranjevereniging in 2020

0
3732

In 2020 bestaat Westerhaar-Vriezenveensewijk 135 jaar en de plaatselijke Oranjevereniging bestaat dan 75 jaar. De Oranjevereniging is daarom reeds druk bezig met de voorbereidingen voor dit feestelijke jaar, waaronder een extra lange Feestweek met speciale festiviteiten. De feestweek is dit jaar van 5 t/m 13 juni, met ook een grote beurs die voorafgaand aan deze week zal plaatsvinden.

Een van deze festiviteiten is om tijdens de feestweek een optocht te organiseren door versierde straten in Westerhaar. Het versieren van de straten zal vanaf het begin van de feestweek ingaan, de optocht zelf zal plaatsvinden op de laatste dag (13 juni). Wilt u meedoen met deze versierde straten optocht? Meld u en uw straat dan nu aan via info@oranjeverenigingwesterhaar.nl of via de Facebookpagina van de vereniging.

Daarnaast zal er ook een Superbingo georganiseerd gaan worden, en ook zal dit jaar op Koningsdag weer  ‘De Strijd’ worden georganiseerd. De organisatie heeft hiervoor uw input nodig, met name over of er op teambasis of op individuele basis wordt gestreden dit jaar. Uw kunt uw input geven via bovenstaande informatie.

De Oranjevereniging hoopt dat alle inwoners en ondernemers van Westerhaar- Vriezenveensewijk mee willen helpen zodat er gezamenlijk een grandioos en geweldig jaar van gemaakt kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier