Gezellige en geslaagde kinderkleding & speelgoedbeurs Westerhaar

0
1277

Op Zaterdag 2 April jl. werd er weer een grote kinderkleding & speelgoedbeurs georganiseerd door Monique Jager in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar.

Er waren ruim 85 stands aanwezig met zowel nieuwe als tweedehands kleding, speelgoed en accessoires. Ook waren er een aantal stands met damesspullen aanwezig. Het was gezellig druk deze ochtend.

Voor kinderen was het echt een feestje om de beurs te bezoeken. Zij werden door de organisatie getrakteerd op gratis circuslessen door het jeugd Circus Tijdsgeest uit Enschede en er werden mooie ballonnen gemaakt en uitgedeeld door de vrolijke ballonnenclown. Ook konden ze knutselen en iets moois maken met plantjes bij de kraam van BSO de Kleine Wereld. Je kon prachtig geschminkt worden, een mooi vlechtje in je haar laten zetten en zelfs een glittertattoo laten zetten. Mooie portrettekeningen of een karikatuur laten maken, heerlijk een ijsje bij de ijscokraam scoren of vers gemaakte popcorn. Er waren prachtige helium ballonnen te koop en je kon zelfs de tipi tenten even uitproberen van Droomfijn na je slaapfeestje.

De organisatie wil hierbij graag alle standhouders en bezoekers bedanken voor hun komst. Graag tot ziens op 8 Oktober tijdens de volgende najaarsbeurs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier