Geweldig pieten spektakel tijdens het Mega Pieten Festijn in Westerhaar.

0
321

Op woensdag 29 november jl. hebben ruim 400 bezoekers mogen genieten van een geweldig pieten spektakel tijdens het Mega Pieten Festijn in het Kulturhus de Klaampe in Westerhaar. Het Mega Pieten Festijn wordt door 2 enthousiaste vrijwillige pieten georganiseerd. Met een grote groep van 48 pieten bezorgen ze veel kinderen een geweldige middag. Bezoekers konden meerijden in de pakjesbussen van Schepers Tours met een piet achter het stuur. Vrolijke pieten fietsen rond in het dorp en hadden dankzij Noppers Aangenaam Fietsen geen pepernoten in hun band.

Het programma werd gestart met een openingsdans met alle pieten en erna startte een leuke interactieve theater voorstelling. Sinterklaas kwam ook gezellig een bezoekje brengen aan het grote feest en mocht meegenieten met de ingestudeerde dansjes van de danspieten, de stunts van de acrobaat pieten. Steltloop piet en de ballonnenpiet zetten de boel samen op stelten en deelden mooie ballonnen uit aan de kinderen. Daarna begon het pieten parcours voor kleuters aan de ene kant van de zaal en aan de andere kant was er een hele grote kasteel stormbaan voor de oudere kinderen. Na afloop kregen alle kinderen een lekkere chocolade Sinterklaas die werden aangeboden door de pieten van Kulturhus de Klaampe.

Sinterklaas en zijn pieten hebben geweldig genoten en willen alle bezoekers bedanken voor hun komst. Zie Facebook Mega Pieten Festijn voor veel leuke foto’s en fimpjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier