Foto’s intocht Westerhaar-Vriezenveensewijk staan online

0
1298

Op zaterdag 23 november werd weer de jaarlijkse intocht van Sinterklaas gehouden.
Het evenement begon om half 2 op De Sluus in Westerhaar.
Sinterklaas kwam met oude legertrucks aan samen met zijn Pieten.
Het was even spannend of hij het zou halen, maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.
Op De Sluus werd Sinterklaas verwelkomt door heel veel kinderen en hun ouders.
Er werden handen geschud kleurplaten uitgedeeld en natuurlijk werden er door de Pieten heel veel pepernoten weg gegeven.
Na het gezellige onthaal werd Sinterklaas met paard en op de koets, onder begeleiding van Muziekvereniging SDG Westerhaar en de Majorette vereniging Salute eveneens uit Westerhaar begeleid door ons mooie dorp.
Na de rondrit werden Sinterklaas en zijn Pieten verwelkomt in De Klaampe waar zich inmiddels alweer heel veel kinderen verzameld hadden.
Malle pietje haalde nog een streek uit in De Klaampe door er nep cadeautje uit te delen, de kinderen die een nep cadeautje hadden ontvangen mochten op het podium komen.
Om ze te troosten kregen ze van Sinterklaas een chocolade letter.
Maar Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn als hij dan niet ieder kind wat lekkers geeft, elk kind kreeg aan het eind een chocolade letter bij de uitgang.
Na een hele gezellige middag werden de Muziekvereniging en Majorette vereniging uitgezwaaid en gingen ook Sinterklaas en zijn Pieten er vandoor.
De organisatie kan weer terug kijken op een zeer geslaagde dag.
En zij bedanken dan ook alle toeschouwers en vrijwilligers.
Ook is er in De Klaampe nog aandacht gegeven aan de sponsoren want zonder hen kan de intocht niet zijn zoals hij nu gevierd word.

WesterhaarDigitaal.nl was hier ook bij aanwezig en Sint had zijn eigen fotograaf (Fotopiet Nicole) ook meegenomen. De foto’s die gemaakt zijn kunt u nu zien in het fotoalbum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier