Cogas Cultuurfonds steunt 10e editie Vliegerfeest Twente

0
1048

De Twentse VliegerVrienden organiseert namens Stichting Vliegerfeest Twente(rand) op 2 en 3 juli haar 10e internationale Vliegerfeest Twente op het terrein van Zalencentum Spalink te Geesteren. Dit laagdrempelig evenement wordt jaarlijks door vele mensen bezocht uit heel Overijssel. De verschillende deelnemers uit binnen- en buitenland zorgen elk jaar voor nieuwe kleurige verrassingen boven Twente. Naast alle andere activiteiten zal er ook weer een expositie worden gehouden.

|Muziek is voor veel mensen belangrijk en zo ook voor vliegeraars. Veel vliegeraars gebruiken dit thema om op hun vliegers te tonen en meestal staan de vliegers hoog in de lucht en zijn de details van de applicaties op de vliegers bijna niet te zien. Daarom heeft de organisatie besloten om dit jaar tijdens het vliegerfeest een expositie met het thema “muzikale vliegers” te organiseren. De bezoekers hebben nu de mogelijk om de vliegers(kunstwerken) van dichtbij te bekijken en extra te genieten van wat de muziek teweeg brengt bij de vliegeraars.

De commissie van Cogas Cultuurfonds deelde deze mening en heeft daarom besloten de stichting financieel te steunen zodat dit tot stand kan worden gebracht.
De organisatie laat weten erg blij te zijn met deze donatie, waardoor bovenstaande gerealiseerd kan worden.
Het vliegerfeest is en blijft een laagdrempelig evenement (gratis entree en parkeren). Dit is alleen mogelijk door de gulle samenwerking met verschillende sponsoren, de vele vrijwilligers en verscheidene andere partijen die dit leuke familie evenement voor Twente mogelijk maken.

Meer informatie van dit vliegerfeest is te vinden op www.vliegerfeesttwente.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier