Bonnenactie lokale economie Twenterand: Steun onze lokale ondernemers

0
2719

Meer dan ooit is duidelijk geworden hoe belangrijk de lokale ondernemers in de gemeente Twenterand zijn voor de inwoners, economie en de leefbaarheid. Daarom is er een initiatief gestart om ondernemers te steunen waarbij inwoners ook een leuk extraatje kunnen verdienen. Dagmar Boerrigter, die ook kwartiermaker voor Gastvrij Twenterand was, is door de gemeente Twenterand gevraagd om hier samen met een groep ondernemers een initiatief voor te bedenken. Dit is de bonnenactie geworden. De winkeliersverenigingen in Twenterand vonden dat de actie makkelijk en overzichtelijk moest zijn, maar vooral ook dat het geld zoveel mogelijk weer in de lokale economie terecht komt. En, ook heel belangrijk, er moet een voordeeltje aan zitten voor de inwoners.

De bonnenactie komt voort uit het crisisarrangement dat de gemeente Twenterand bij de Provincie Overijssel heeft aangevraagd. Die aanvraag is toegewezen op voorwaarde dat deze ten goede komt aan de lokale economie.

Op = op
Om zoveel mogelijk ondernemers en inwoners te laten profiteren is de bonnenactie opgezet. Deze gaat op 24 augustus van start bij acht lokale supermarkten. Klanten van deze supermarkten krijgen bij elke €10,- aan boodschappen een stempel en bij vijf stempels is de kaart vol. Een volle kaart kan tegen bijbetaling van € 5,- ingewisseld worden voor een waardecheque t.w.v. € 10,-. Deze cheque kan vervolgens verzilverd worden bij de deelnemende ondernemers in de gemeente Twenterand. De korting wordt direct in de winkel gegeven. Voor de actie zijn 4000 waardecheques beschikbaar en bij de actie geldt: op = op.

Deelnemende bedrijven

De deelnemende supermarkten en de lokale ondernemers waar de cheques ingeleverd kunnen worden kunt u vinden op www.visittwenterand.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier