Bingo en oud Hollandse spelen met ZorgSaam Twenterand ‘OnTour’

0
2142

ZorgSaam Twenterand is nog steeds ‘On Tour’. Van de acht aanvragen zijn er nu drie activiteiten uitgevoerd. Waaronder een Bingo in Westerhaar en het Rad van Fortuin met aansluitend oud Hollandse spelen in Vriezenveen.

De bingo in Westerhaar werd aangevraagd door een inwoner uit Westerhaar. Hij wilde graag een Bingo organiseren voor de inwoners uit het appartementencomplex. Door de Corona-crisis kwam hun wekelijkse Bingo-moment te vervallen, een echt gemis. Hij vroeg het ‘On Tour’ team de eerste Bingo sinds maanden weer op te pakken. En zo ontstond een mooie samenwerking tussen de inwoners, de Klaampe en het  ‘On Tour’ team. De lokale ondernemers Frits Vos, Bijkerk IJs, Bakkerij Slomp, Slagerij Kleine, De Lelie, Drogist Berghuis en Jumbo Veld droegen hun steentje bij door prijzen gratis beschikbaar te stellen.
Onder het genot van een drankje werd er fanatiek meegedaan. Er werd veel gelachen en gekletst, verhalen van vroeger en nu werden gedeeld. Het was een geslaagde bingomiddag en volgens de deelnemers zeker voor herhaling vatbaar.

Ook organiseerde ZorgSaam On Tour, samen met de inwoners Geert Kloppenburg en zijn partner Betty Drent, een activiteit voor de bewoners van het appartementencomplex
De Beukenhof te Vriezenveen. De bewoners van de Beukenhof hadden al jaren geen gezamenlijke activiteit meer gedaan. Deze middag bracht de buurt weer samen en mensen leerden elkaar kennen. De middag werd compleet gemaakt met een heus Rad van Fortuin.
De presentator Geert Kloppenburg en zijn assistente Nieke Langeler waren een mooi duo en hebben veel plezier gebracht deze middag.

Hier stelden de lokale ondernemers Löwik, Jumbo Fikkert, Ed’s kaashuis, Schutte Optiek, Restaurant Koebrugge, Schipper Tweewielers, Damesmode Schipper, Schipper herenkapsalon,  Vere Fuor, Outlet Shopping, Bloemkado, Basketbal dreams, Vishandel Fantastico en De Echte Bakker van der Goot mooie prijzen gratis beschikbaar. De hapjes voor deze middag werden verzorgd door Poulier Smelt en Slagerij Kenkhuis.

Wil jij nou ook een leuke activiteit in jouw straat of wijk? Bel of mail ons dan. Team ‘On Tour’ kijkt dan samen met jou wat we kunnen organiseren: (05460 481 456 of contact@zorgsaamtwenterand.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier