Bibliotheek Twenterand in de zomervakantie!

0
1219

De thuisblijvers kunnen de hele zomer door in de bibliotheken in Twenterand terecht. Er staan rijen met (ont)spannende, romantische en avontuurlijke boeken op hen te wachten. Lekker met een boek en tijdschrift in de zon!
Ook op regenachtige dagen is gerekend. De Bibliotheek heeft een dvd-collectie met spannende speelfilms, familiefilms en kinderfilms.

Openingstijden
Na de versoepeling van de coronamaatregelen werken we nog wel met deels aangepaste openingstijden. Dat betekent onder andere dat de bibliotheek in Den Ham gesloten is van maandag 27 juli tot en met vrijdag 31 juli. De bibliotheek in Westerhaar is gesloten van  maandag 20 juli tot en met vrijdag 7 augustus. In deze periode kunt u natuurlijk wel terecht in onze vestigingen in Vriezenveen en Vroomshoop. Kijk voor de actuele openingstijden op onze website www.bibliotheektwenterand.nl.

VakantieBieb app
Beleef een zomer vol verhalen met onze VakantieBieb app. Gratis te downloaden en ook voor niet-leden. Het zomercadeautje van de Bibliotheek. Tot en met 31 augustus vind je hier mooie e-books en luisterboeken voor het hele gezin.

Wij wensen iedereen een zonnige en ontspannen vakantie toe met veel leesplezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier