Activiteiten 75 jaar vrijheid Twenterand voorlopig uitgesteld

0
1847

Het kabinet heeft afgelopen weekend vergaande maatregelen afgekondigd om verspreiding van het coronavirus te beperken. De maatregelen gelden in elk geval tot en met 6 april en gelden óók voor de activiteiten die zijn georganiseerd rond 75 jaar vrijheid in Twenterand.

Concreet betekent dit dat de organiserende comités en partijen de komende tijd een aantal activiteiten niet door kunnen laten gaan. Dit is overmacht en we hopen op begrip bij inwoners, vrijwilligers, organisatoren en andere betrokkenen. In goed overleg met de kerncomitéleden en organisatoren houden we Twenterand op de hoogte van de ontwikkelingen. Tot 6 april worden de geplande programmaonderdelen in elk geval geschrapt.

In afwachting van de verdere landelijke en provinciale ontwikkelingen en in onderling overleg, proberen we de onderdelen te verschuiven naar een later moment. We proberen iedereen op de hoogte te houden via de lokale media, de website van de gemeente Twenterand en de sociale media pagina 75 Jaar Vrijheid Twenterand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier